• Early Bird: €7,50
  • Normal Bird: €12,50
  • Late Ticket: €17,50

Helemaal House #5

23:00
  • House
  • Techno

De vijfde editie van Helemaal House belooft een spectaculaire avond te worden met een waanzinnige lichtshow, een uitgebreid drankassortiment, top-DJ's en gegarandeerd goede vibes.

Op vrijdag 27 september gaan we weer los op al de vijfde editie van Helemaal House! Verwacht een waanzinnige lichtshow die de hemel doet verbleken, een drankassortiment dat je smaakpapillen doet juichen, een line-up van top-DJ’s die je in hogere extase brengen, en alleen good-vibes!

Samen met jouw vrienden wordt dit een avond waar je over één jaar je leukste Snapchat herinneringen van terugkijkt en opnieuw verlangt naar zo’n gezellige avond! Dus, markeer je kalender, bel je vrienden en bereid je voor om volledig uit je dak te gaan op vrijdag 27 september.

Things to know:

Poppodium de Meester ligt op nog geen 200 meter van Station Almere Centrum en is dus goed per trein en bus bereikbaar. Voor de actuele reistijden verwijzen wij je door naar de website van [9292.](http://https://9292.nl/) Kom je met de auto? Dan kan je het beste parkeren in de Schoutgarage of aan de straat, let op! Het gehele centrum is betaald parkeren. Mocht je met de fiets komen dan verzoeken wij je deze netjes te stallen in de fietsenrekken.

Wij besteden graag aandacht aan de gedragscode van Helemaal House. Wij willen graag een plek creëren waar iedereen zich fijn en veilig voelt. Mocht je toch een gevoel van onveiligheid ervaren laat het dan vooral weten aan het bar- en/of garderobe personeel.

De Meester hanteert een zerotolerancebeleid betreft het hebben en gebruiken van soft- en harddrugs. Roken en Vapen in de zaal is niet toegestaan, wij verzoeken dit alleen buiten te doen. Mocht je buiten gaan roken denk dat wel aan de omwonende buren.

De Meester is Pin-only! Dat betekent dat wij geen contant geld aannemen, neem dus je pinpas mee!

Dit evenement is alleen voor personen die 18 jaar of ouder zijn. Toegang is alleen mogelijk op vertoning van een geldig identiteitsbewijs.