Vrijwilliger worden

We zijn op zoek naar vrijwilligers!

Wil jij gratis de leukste concerten, feesten en festivals van Almere bezoeken? Word vrijwilliger bij poppodium de Meester! Doe ervaring op in de evenementensector en kom werken achter de bar, bij de kassa, in de garderobe of als lichttechnicus. Meer uitdaging nodig? Wij zijn ook op zoek naar bar-verantwoordelijken, avondcoördinatoren en (back)stagemanagers. Poppodium de Meester is hét poppodium voor iedereen, dit geldt ook voor vrijwilligerswerk in de Meester. Bij ons ben je welkom ongeacht van wie je houdt, in wie of wat je gelooft, waar je wieg heeft gestaan en welke muziekstijl jou raakt. Het gaat ons om jouw unieke kwaliteiten.

Wat bieden wij?

– Werken in een leuk en gezellig team
– Vrijwilligersvergoeding
– Altijd gratis naar concerten en feesten in de Meester
– Muntjes voor gratis drankjes
– Leuke vrijwilligersuitjes en gezellige spelletjesavonden
– De kans om te ontdekken waar je talenten liggen binnen de muziek- en evenementensector

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Garderobe-/kassamedewerker (16+)

Als garderobe-/kassamedewerker ben jij het visitekaartje van de Meester. De mensen kopen bij jou hun ticket en komen naar je toe met eventuele vragen. Je bent servicegericht, houdt wel van een praatje en bent op de hoogte van het actuele programma. Vind je het niet erg om in de weekenden te werken en heb je affiniteit met (pop)muziek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Barmedewerker (18+)

De mensen komen bij jou aan de bar om een drankje te halen. Jij weet het verschil tussen de drankjes en vind het leuk om biertjes te tappen. Daarbij zorg je er voor dat de koelkasten continu gevuld zijn, zodat de bezoeker ons brede assortiment kan zien! Je werkt netjes en houd de bar en koelkasten schoon. Daarbij ben je op de hoogte van het actuele programma. Vind je het niet erg om hard te werken en ben je beschikbaar in de weekenden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Techniekmedewerker (16+)

Als techniekmedewerker ondersteun je de geluidstechnicus. Je vindt het leuk om een backline op te bouwen, te helpen met de soundcheck en ben je niet vies van (zwaar) tilwerk. Daarbij heb je enige technische ervaring en weet je hoe je een leuke sfeer kan maken met de lichten tijdens optredens van artiesten. Ben je bereid om hard te werken, vind je het niet erg om in weekenden te werken én heb je affiniteit met (pop)muziek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Foto- en videografen (16+)

Als foto-/videograaf maak je beelden van de artiest/band en het publiek tijdens concerten en danceavonden. Je krijgt bij de Meester de kans om je portfolio uit te breiden met beelden van bekende en opkomend artiesten. Vind je het niet erg om in de weekenden te werken en heb je affiniteit met (pop)muziek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Kom bij Poppodium de Meester werken als vrijwilliger! Neem contact op via: info@poppodiumdemeester.nl t.a.v. Stefan.