Kom in contact

Op deze pagina vind je verschillende manieren om met ons in contact te komen. Heb je een urgente vraag, dan kun je ons het best telefonisch bereiken. Bekijk ook de pagina met veelgestelde vragen, hier beantwoorden we de meest voorkomende vragen. Houd er rekening mee dat we enorm veel aanvragen en mailtjes krijgen, daarmee is het voor ons helaas niet altijd haalbaar iedereen te beantwoorden. Je kunt ons altijd bereiken op: info@poppodiumdemeester.nl

Bezoekadres: Rentmeesterstraat 2, 1315JS Almere.
Telefoonnummer: 036 – 5332 780

Tickets & Bezoek

Voor extra informatie over je bezoek kun je een kijkje nemen op de pagina bezoekersinfo, waar we veel vragen al beantwoorden. Kom je toch liever in contact? Dan adviseren we om te bellen naar bovenstaand nummer.

Programma & Events

Indien je een artiest, band of DJ bent of wilt aanbieden dan kun je ons bereiken via info@poppodiumdemeester.nl. Let op: we krijgen veel programma aangeboden, we reageren niet op elk bericht. Bij interesse nemen we contact met je op. Heb je een concept of het gevoel dat er iets mist in ons programma, neem vooral contact op. Momenteel is ruim de helft van ons programma in samenwerking met lokale makers. Houdt er wel rekening mee dat we niet alles kunnen doen, maar ook als het niet bij De Meester kan plaatsvinden hebben een breed netwerk aan partner locaties aan wie we kunnen koppelen.

Verhuur & Partnerships

Het is in sommige gevallen mogelijk De Meester te ‘huren’, echter doen we dit alleen voor initiatieven met een maatschappelijk belang. Dat zijn dus geen verjaardagen en bruiloften, maar bijvoorbeeld wel dansvoorstellingen, debatten, inzamelingen, montagedagen en nog veel meer. Houdt er rekening mee dat openbaar programma altijd voorrang zal hebben.
Wil je een partnership aangaan met De Meester? Neem dan contact met ons op, we gaan graag om tafel.

Pers & Media

Wil je in contact komen met iemand van De Meester? Bel ons dan vooral op aangegeven openingstijden. Wil je een evenement bijwonen, neem dan altijd vooraf contact met ons op. Dit dient namelijk altijd met de betreffende act overlegd te worden. Schrijf je een artikel over De Meester of zoek je beeldmateriaal? Dit laten we altijd graag via ons personeel lopen. Niet al het gepubliceerd beeldmateriaal dient ongevraagd gebruikt te worden, ook niet onder vernoeming van de naam van de fotograaf. We helpen je graag per mail of telefoon.

Suggesties, klachten of complimenten

We staan altijd open voor feedback en deze ontvangen we dan ook graag via de mail. We hechten veel waarde aan een correcte en inhoudelijke afhandeling van klachten en daartoe is het vaak noodzakelijk om de situatie eerst intern te onderzoeken voordat we een gegrond antwoord kunnen sturen. We streven ernaar binnen 14 dagen een persoonlijke reactie te sturen. Om die reactie heeft e-mail ook de voorkeur. Wilt u toch liever iemand persoonlijk spreken? Bel ons dan vooral. Het is mogelijk dat je dan aanvullend nog verzocht wordt je verhaal ook op de mail te zetten.

Heb je een andere reden dat je ons wilt contacten, wees welkom en mail of bel ons vooral.