FAQ

Stuur een mail naar info@demeesteralmere.nl onder vermelding van vrijwilliger worden of bel ons tijdens kantooruren naar 036 5332 780 .

Wie weet versterk jij ons leuke team en maak je deel uit van hét poppodium van Almere! Meer informatie via: Vrijwilliger worden.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Schoutgarage op nog geen 200 meter lopen van de Meester vandaan. Wil je dichterbij parkeren dan kan je ook parkeren in een van de parkeervakken in de Rentmeesterstraat of Marktmeesterstraat. Let op! In heel het centrum geldt betaald parkeren.

Bij ons binnen mag er niet gerookt, geblowd of gevaped worden, ook hebben wij geen rookruimte binnen. Roken en vapen kan voor de deur. Blowen is ook voor de deur verboden in verband met APV.

Regels en Veiligheid

Bij De Meester hechten we waarde aan privacy en erkennen we dat vrijetijdsbesteding gepaard kan gaan met anonimiteit. We wegen dat dan ook constant af tegen onze veiligheidsoverwegingen. Zo kun je bij ons tickets halen met minimale persoonsgegevens. De gegevens die we wel opvragen zijn enkel in het belang van de tickethouder. Zo kunnen we je ticket terugvinden als je die kwijt bent, of je mailen als het evenement bijvoorbeeld verplaatst is.


Verder ga je er zelf over of je onze nieuwsbrief of extra informatie wilt ontvangen. Vink je dit niet aan, dan zullen we geen onnodige mails sturen.
Je gegevens worden beheerd binnen ons ticketingsysteem Stager en onnodige informatie zoals je rekeningnummer is voor ons als software gebruiker niet zichtbaar. Lees hier meer over wat Stager doet om je persoonsgegevens te bewaken.

De Meester maakt gebruik van beveiligingscamera’s in en rondom ons pand. Dit doen we om de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen. De beelden worden automatisch verwijderd en kunnen alleen aangevraagd worden door de politie. Wij verstrekken geen beelden aan artiesten en/of bezoekers. Wel kunnen wij de beelden zelf inzien ter opheldering bij incidenten.

Verder werken we met beveiligingspartner JMB. We werken zoveel mogelijk met vaste gastheren en beveiligers, we vinden het namelijk belangrijk te fungeren als toegankelijk team. Wij geloven heilig in de-escalerend optreden, dat betekent iedere bezoeker het gevoel geven dat hij gezien wordt om wie hij is en niemand het gevoel geeft dat hij in de gaten gehouden wordt.

Op sommige avonden kan het voorkomen dat onze beveiligers visiteren, of bezoekers verplichten jassen en tassen in de garderobe te laten. Dit doen we met ieders veiligheid in het belang. We rekenen hierbij op je medewerking, voel je je er toch niet prettig bij? Neem dan vooraf contact op. Op de avond zelf is dit namelijk niet bespreekbaar. Indien je geen medewerking wilt verlenen zal de toegang je ontzegd worden. Dit doen we op basis van onze Huisregels.

Ben jij zuinig op je oren? Podiumorganisaties en organisatoren van muziekevenementen slaan de handen ineen om gehoorbeschadiging tegen te gaan. Dit gaan zij doen door gehoorbescherming aan te bieden tijdens evenementen en concerten, daarnaast zijn er concrete afspraken over de geluidslimiet (103db). (Live)muziek kan soms hard zijn. Wil je blijven genieten? Bescherm dan je oren en draag oordoppen met een muziekfilter. Ben je ze vergeten?

Wij verkopen herbruikbare Thunderplugs beneden bij de entree voor €4,-, daarnaast kan je altijd om gratis schuimoordoppen vragen bij de garderobe.

Op de website van I Love My Ears kan je meer informatie vinden.

We streven ernaar dat De Meester voor iedereen als een veilige omgeving moet aanvoelen. Ons personeel en onze vrijwilligers proberen altijd te waarborgen dat iedereen op zijn/haar/hen gemak is. Ervaar je op de avond zelf, of achteraf ongemak, overlast of een onprettig gevoel, weet dan dat je altijd iemand uit ons team kunt aanspreken.

We hanteren de ‘Ask for Angela’ campagne voor ongewenst gedrag. Hiermee kan je op een subtiele manier hulp vragen aan de bar of bij de garderobe. Je hoeft enkel te vragen ‘of Angela aan het werk is’, ons personeel zal dan samen met jou naar een veilige plek lopen. Hier zal het personeel zich over je ontfermen door bijvoorbeeld een taxi te bellen, iemand veilig naar buiten te begeleiden of de politie in te schakelen.

Bij het betreden van Poppodium de Meester ga je automatisch akkoord met onze Huisregels en de Algemene Voorwaarden.

Overige vragen

Poppodium de Meester is hét poppodium van Almere. Wat we allemaal doen en waar we voor staan kun je uitgebreid lezen op onze Over Ons pagina.

Natuurlijk! Wij gooien geen spullen weg. Als je iets verloren hebt tijdens je bezoek aan De Meester, kun je tijdens onze openingstijden langskomen om te zien of het bij de garderobe is achtergelaten. Je kunt altijd vooraf bellen om te checken of het gevonden is. Raak je iets op de avond zelf kwijt, vraag het dan ook gelijk bij de garderobe na. Alles wat door ons personeel gevonden wordt op de avond brengen we naar de garderobe.

Staat jouw vraag niet bij de vragen die vaak gesteld worden? Dan kun je contact met ons opnemen via info@poppodiumdemeester.nl. Als je het gevoel hebt dat je vraag urgent is kun je ons ook telefonisch bereiken op 036 – 5332 780.