• Super Early Bird: €5,00
  • Early Bird: €7,00
  • Normal Bird: €9,50
  • Late Ticket: €14,50
archief

NEXT | Teen Party: Russo

Gieren van het lachen

20:00

Mogen we jullie aandacht voor editie 8 alweer! NEXT is ondertussen niet meer weg te denken.

We blikken terug op namen als CHO, Katnuf, Sigourney, stuk voor stuk wisten ze de zaal op zn kop te zetten. Hoe overtreffen we dat nog? We kondigen met trots een DJ/Producer aan die niet alleen de stage overnam, maar ook Youtube. Hij heeft samengewerkt met Donnie, Roxy Dekker en de Bankzitters, sterker nog, hij is de vaste DJ van de bankzitters: RUSSO.

We kennen hem dus ook van hits zoals: Tussen de Metro, Supernova en Conditie. Wat hij verder te brengen heeft gaan we meemaken op 1 juni!

 

  • Leeftijd 12 t/m 15
  • Alcohol Vrij
  • Genoeg personeel om te zorgen voor een goede sfeer
  • Ruimte om je kind aan de deur op te pikken (kom je met de auto, parkeer hem om de hoek P12).
  • Betaalbare drankjes (Cash & Pin)

De zaal opent om 20:00 en we gaan dicht om 0:00.

Promotor Worden van Next?
Als promotor zijnde treed je op als ambassadeur van NEXT, je maakt ieder feest bekend onder je vrienden en contacten en zorgt natuurlijk dat ze tickets kopen met jouw persoonlijke code. Met die code krijgen ze 15% korting om ze te motiveren jouw code te gebruiken.

Promotor zijn betekent dat we iets van je verwachten, maar ook een hoop kunnen bieden. Zo verwachten we een positieve houding en goede motivatie. Je hebt een vlotte babbel en durft anderen aan te spreken. Je post regelmatig stories over het evenement en denkt graag mee over andere kansen. Daar staat tegenover dat je zelf gratis toegang krijgt voor ieder evenement wat je promoot. Je krijgt voorrang bij de entree en je kunt ook gratis drankjes sparen. Tot slot rijken we een shoptegoed van 100.- euro uit aan de promotor die de meeste tickets heeft verkocht.

Hoe werkt het dan precies?
Je meld je aan via een DM naar het IG acc. van de Meester @poppodiumdemeester of NEXT @officialnextteen. Hierin geef je je naam, leeftijd en mobiele nummer door zodat we je kunnen registreren. Vervolgens krijg je van ons een unieke kortingscode en een ticketlink. Je zal in een Whatsapp groep geplaatst worden met andere Promotors, deze wordt gebruikt om informatie en content de delen.

Op de dag van het evenement zelf draaien we de cijfers uit om te bepalen waar in het reward systeem je uit komt.

Net te oud of te jong, maar wel toestemming van je ouders?
In sommige gevallen maken we een uitzondering, bijvoorbeeld als broertjes of zusjes samen willen gaan. Echter proberen we het leeftijdsverschil niet te groot te maken om zo de beleving voor iedereen optimaal te houden.

Halen brengen
We snappen dat je je kind aan de deur wilt afzetten en ook daar weer wilt ophalen. We moedigen iedereen aan gebruik te maken van het openbaar vervoer. We liggen op enkele meters van het centraal station. Kom je met de auto? Parkeer dan je auto in garage P12 en loop het laatste stukje. Zo voorkomen we opstopping in de straat. Om 20:00 gaan de hydrolische paaltjes omhoog en is het centrum alleen bereikbaar voor taxi’s en bewoners.

**Uitverkocht? **
We vinden het super leuk om te zien dat we uitverkopen, maar snappen ook dat het enorm balen is als je mis grijpt. Het gebeurt soms dat er tickets worden doorverkocht. Neem in dat geval altijd contact met ons op voor je de ticket koopt. We hebben helaas verhalen gehoord van oplichting en doen ons uiterste best dit te voorkomen. Koop dus nooit zomaar een ticket over. Wij kunnen voor je checken of de tickets echt zijn en ze ook echt overzetten naar een nieuw ticket. Koop je ze via Ticketswap? Dan is alles al geregeld en hoef je geen contact met ons op te nemen. (maar het mag wel)

Hoe ziet de avond er uit?
De avond begint vaak met een rij. We openen om 20:00 en iedereen wil tegelijk naar binnen. We zijn een oud pand en onze garderobe is niet zo groot. Je laat je ticket scannen aan de deur, dit kan op je telefoon of uitgeprint. Vervolgens doen we een tassencontrolle. Er mag niks mee naar binnen, geen vapes, geen deo of parfum en geen eten of drinken. Neem het dus ook niet mee!
Jassen moeten verplicht opgehangen, hier rekenen we geen kosten voor tijdens NEXT. Je krijgt hier een nummertje voor, raak je die kwijt? Dan moet je wachten tot alle andere jassen zijn meegenomen. Hier maken we geen uitzondering in, bewaar je nummertje dus goed en maak er zonodig een foto van.
Eenmaal boven hebben we een tal van huis DJ’s die de avond opwarmen. Vervolgens treedt de hoofdact op en tot slot sluiten we af met DJ Luna. Houdt er ook bij de uitloop rekening mee dat er een rij kan zijn. We geven ouders graag mee dat we de uitloop iets voor 0:00 sarten, maar dat deze met name in de winter kan uitlopen tot 0:30. We rekenen hierbij op jullie begrip.

Toch nog vragen? Neem contact op.