• Voorverkoop Deur: €6,00
  • Voorverkoop Online: €7,50
  • Avondkassa: €9,00

Oktoberfest Almere

15e editie

20:00
  • Oktoberfest
  • Schlager

Al jaren hét Oktoberfest van Almere! Duits bier, bierpullen, dirndl’s, lederhosen, gekkigheid én Duitse hits.

Beleef het ultieme Oktoberfest van Almere! Geniet van Duits bier, bierpullen, dirndl’s, lederhosen, gekkigheid en de beste Duitse hits. We brengen elk jaar een stukje Oktoberfest naar Almere, compleet met een bierpul bij binnenkomst om direct de feeststemming te pakken.

Dit jaar wordt het weer een ouderwets gezellig feest. Kom op zaterdag 12 oktober naar de Meester en vier het Oktoberfest met ons. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met studentenvereniging Endzijn.

 

  • Pretband de Mexicanos

    Sinds 2002 een graag geziene gast in Voorhout en ver daarbuiten. Pretband de Mexicano’s, opgericht in 2002, bestaat uit een swingende en jonge groep muzikanten, die het westelijk gelegen Voorhout als thuisbasis hebben. Net als de gelijknamige snack, waarnaar de band is genoemd, zijn de Mexicano’s zeer pittig én altijd graag gezien op feesten en partijen. De groep speelt een afwisselend programma, van zowel carnavals- als popmuziek, en is daarmee ideaal voor het opvrolijken van elk soort feestelijke gelegenheid. Onze bezetting bestaat uit vier trompetten, twee trombones, een alt-sax, twee baritons, een sousafoon en twee slagwerkers. Alle muzikanten hebben minimaal 15 jaar ervaring op het instrument dat zij bespelen. Sinds 2004 zijn wij hofkapel der Bokken, de carnavalsvereniging van Voorhout.