• Voorverkoop Deur: €9,00
 • Voorverkoop Online: €10,50
 • Avondkassa: €12,00

Support the Local Heroes

Lotus Clay + Nectarfish + Godsgodgulusgong

20:00
 • Heavy

Poppodium De Meester presenteert 'Support the Local Heroes' met Sanel Kadić's Nectarfish en Godsgodgulusgong voor een energieke rockavond, samen met de hypnotische ritmes van Lotus Clay.

Sanel die bekend is van (o.a. Land of Airplanes, Solarcruiser, Saguaro en Tales That Are Not Supposed To Be Heard By People), heeft na een aantal jaar muziek te hebben geschreven met verschillende artiesten weer nieuwe muziek uitgebracht met Nectarfish en gaat in augustus van dit jaar een nieuwe EP uitbrengen met zijn Stoner-rock band Godsgodgulusgong.

Synthetische bezweringen roepen mythologische beesten op in een drukkend moeras. Het innerlijkste licht wordt gevangen als herontdekking voor toekomstige archeologen – of om nooit meer aanschouwd te worden.” Kortom het belooft een vette avond te gaan worden met heel veel variatie in muziek, laat je lekker los en geniet van een zee aan keiharde rock, psychedelische sounds en monsterlijke stoner geluiden.

Timetable:

20:00 – 20:45 Lotus Clay

21:00 – 22:00 Nectarfish

22:15 – 23:15 Godsgodgulusgong

 • Lotus Clay

  De opener van deze avond Lotus Clay belooft ook veel interessants, zoals ze het zelf beschrijven; "Lotus Clay legt je neer in hun minimalistisch warme en hypnotische bad van ritme en bas, met boventonen als beslagen ramen.

 • Nectarfish

  Nectarfish is een 4-koppige alternatieve rockband met invloeden uit Grunge, Funk en Psychedelische Rock. Met ingrediënten uit deze verschillende muzikale richtingen creëren ze een sound die vooral gekenmerkt wordt door een stevige basis van interessante riffs, meezingbare refreinen en hoop energie..

 • Godsgodgulusgong

  De afsluiter van deze avond is Godsgodgulusgong, een 4- koppige band die vooral focus legt op stoner-rock muziek. Live shows zijn mega hard! Stevige gitaren, rauwe bass, woeste drums en melodische zanglijnen zorgen ervoor dat je helemaal gebombardeerd wordt door grote ladingen van energie!