• Voorverkoop Deur: €6,00
  • Voorverkoop Online: €7,50
  • Avondkassa: €9,00

Eight Miles High | Crossroad invites

Crossroad invites: The Tommyrots, de Pelamus & Betty

19:30
  • Heavy

Met 'Eight Miles High' zorgt Crossroad voor een avond vol psychedelische blues rock en een throwback naar de jaren '60 en '70! 🎸

Ben je klaar voor een avond vol meeslepende psychedelische blues rock? Kom dan naar ons evenement ‘Eight Miles High’ met de dynamische jonge band Crossroad! Deze getalenteerde groep, bestaande uit Sieb de Wit, Bedirhan Celik, Chris Drukker en Alex Bloemers, staat bekend om hun energieke optredens die je meevoeren naar hogere sferen.

Betty bijt het spits af met haar mystieke folk songs in de stijl van Joan Baez. Dan volgen de Pelumas die met hun swamp rock geïnspireerde sound je naar het zuiden van Amerika brengt. Hierna is het de beurt aan The Tommyrots die met hun harmonieuze mercy beat achtige liedjes het doen lijken alsof de nieuwe British invasion weer is begonnen. Tot slot zal Crossroad de avond afsluiten met hun energieke psychedelische blues rock geïnspireerde nummers, die je meenemen op een trip door een 60/70 landschap in hun eigen stijl.

In het kader van het ‘Invites’ concept mocht Crossroad zelf de avond samenstellen, dus je kunt je verheugen op een zorgvuldig uitgekozen programma.