Showcase van Popsport Flevoland

Op zaterdag 15 juni vond een bijzondere showcase plaats in Poppodium de Meester, georganiseerd door Popsport Flevoland. Dit evenement bood een podium aan vijf talentvolle acts die de afgelopen maanden intensief hebben gewerkt aan hun muzikale ontwikkeling. De acts Helin, K.SOSA, Crossroad en Revenge speelden stuk voor stuk indrukwekkende shows en lieten zien wat ze tijdens het Popsport Traject hebben geleerd

Popsport is een ontwikkeltraject dat zich richt op gedreven producers, artiesten, muzikanten en bands. Het programma helpt jonge talenten hun netwerk uit te breiden en biedt waardevol advies over onder andere songwriting, zangtechniek en improvisatie. Tijdens de showcase was het duidelijk hoeveel de Flevolandse acts hadden geprofiteerd van deze begeleiding.

De avond beloofde een inspirerende ervaring te worden voor zowel de artiesten als het publiek, en die belofte werd meer dan waargemaakt. Elk van de vijf acts gaf een onvergetelijke performance, waarbij hun harde werk en toewijding duidelijk zichtbaar waren. Aan het einde van de avond werd Crossroad geselecteerd om door te stromen naar het landelijke traject van Popsport, wat hen een geweldige kans biedt voor verdere professionele ontwikkeling.

Over Popsport: Popsport is een landelijk ontwikkeltraject voor jonge muzikanten, gericht op het verbeteren van hun artistieke en professionele vaardigheden. Het programma biedt coaching, workshops en netwerkmogelijkheden om talenten te helpen groeien in de muziekindustrie. Popsport Flevoland wordt geproduceerd door Poppodium de Meester en mede mogelijk gemaakt door Provincie Flevoland, Kunstlink Flevoland, Corneel en De Klos.

Helin - Foto door Elina Teunisse

Revenge - Foto door Elina Teunisse

K.SOSA - Foto door Elina Teunisse

Crossroad - Foto door Elina Teunisse